1173 Budapest, Pesti út 232.

„A KOCKÁZATMENTES, MEGBÍZHATÓ AUTÓBÉRLÉSEK SZAKÉRTŐJE”

Szeretettel köszöntjük, megújult honlapunkon. Az autó bérlésekben, számunkra LEHETETLEN NEM LÉTEZIK! Célunk, hogy minden élethelyzetben segíteni tudjunk az autóinkkal, legyen az költöztetést, utazás, vagy valamilyen exkluzív esemény. Cégünk, folyamatosan bővülő gépjármű parkkal rendelkezik, így minden kategóriában biztos, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiemelt hangsúlyt fektetünk az autók kitűnő műszaki állapotára, és kulturált, tiszta megjelenésére. Az igényesség nem csak az autók állapotára vonatkozik, hanem a kiszolgálásra is. Segítünk megtalálni, hogy mind ár kategóriába, mind az autó bérlés céljára a legmegfelelőbb ajánlattal tudjuk Önt segíteni.

Ha bármi okból nem tud az autót vezetni, akkor prémium szolgáltatásunkra hívjuk fel szíves figyelmét. Diszkrét, megbízható sofőrszolgálatunk rendelkezésére áll, bel-és külföldön egyaránt.

Biztonságos, megbízható járművekkel rendelkezünk, így Ön gondtalanul elérheti úti célját. Korrekt kiszolgálással, pénztárca barát árakkal, szeretettel várjuk érdeklődést. Tekintse meg autóinkat, s amennyiben kérdése van, hívjon minket bizalommal, akkor is ha csak érdeklődik. Szívesen segítünk!